DUC IN ALTUM!

SÚ ĽUDIA MIMOZEMŠŤANIA?

13.09.2011 07:56

 Pri otváraní jedného známeho webového portálu mi pohľad skĺzol na starší článok s názvom: "Vedci majú dôkaz: Ľudia sú mimozemšťania!" Bulvár nečítam, ale táto "šokujúca" "vedecká" správa ma nadchla! Takže konečne máme vedecký dôkaz! :) Keď som sa pustil do čítania týchto "šperkov" ľudského umu, schuti som sa musel zasmiať. Zdá sa, že pomaly máme jasný dôkaz toho, že nie človek pochádza z opice, ale že človek sa môže veľmi rýchlo dostať úrovňou rozumu do oblasti cvičených opíc... Takže aký "vedecký dôkaz" nám to poskytli? Citujem:"Fragmenty meteoritov bohaté na uhlík obsahovali podobné chemické látky ako jedna z kľúčových súčastí ľudskej DNA. Testy ukázali, že prítomnosť týchto látok sa nedá vysvetliť pozemskou kontamináciou, čo naznačuje, že DNA pochádza z vesmíru. Americkí vedci v časopise Proceedings of the National Academy of Sciences tvrdia, že tento objav môže mať "ďalekosiahle dôsledky".

 Naozaj výkvet logiky: látka podobná, ako jedna látka z DNA znamená, že sme mimozemšťania!!!  Skúsim k tejto absurdnosti podať adekvátny príklad, ako by mohla takáto logika fungovať: "Na smetisku sme našli kov, ktorý je podobný kovu, z ktorého sa vyrábajú autá, a nakoľko sa nedá jeho prítomnosť na smetisku logicky vysvetliť, čo naznačuje, že všetky autá vznikajú na smetisku..." 

Ešte dobre, že nie všetci ľudia prijímajú všetko bez rozmýšľania... Malo by to skutočne "ďalekosiahle dôsledky..." :)

Zdroj: topky.sk  Celý článok s "úžasným vedeckým dôkazom" si môžete prečítať k pobaveniu tu: www.topky.sk/cl/13/1284443/Vedci-maju-dokaz--Ludia-su-mimozemstania-

 

Späť

Vyhľadávanie

astronomy© 2009 Všetky práva vyhradené.